(untitled) (Historia, 2021)
Die Departement Geskiedenis, Universiteit van die Oranje-Vrystaat, Bloemfontein, Suid-Afrika, organiseer 'n internasionale konferensie in 1999 om die uitbreek van die Anglo-Boereoorlog honderd jaar gelede te herdenk.