(untitled) (Historia, 2021)
Hierdie studie (die tweede druk van die uitgawe van 1985) bespreek een van die kardinale aspekte in die geskiedenis van inter-volkereverhoudings aan die Kaap, naamlik rassevermenging en die wyse waarop die betrokkenes en hulle nageslag in die samelewing tereggekom het. Die uitgawe van 1985 het 'n opskudding onder veral die regse groepe in die Suid-Afrikaanse politieke arena veroorsaak. Die rede hiervoor is dat...